tisdag 20 oktober 2015

Gott på laxen.

Tänkte jag skulle försöka bli lite smartare (plötsligt en dag kan det ju hända), och åt lax häromdagen. Gillar att göra det enkelt för mig så jag rörde ihop:

4-5 st soltorkade tomater i marinad som du klipper ner till små bitar.
2 msk Philadelfiaost 
2 msk Créme fraiche
1 tsk Sambal oelek
1 tsk ingefärspulver
lite salt och grovmalen saltpeppar.
Har du persilja hemma släng i det också. 
Rör om mumman släng det på det på 2 portioner lax och in i ugnen på grill, 200 grader i 20 minuter ca eller tills laxen är helt genomgräddad.

Till detta serverade jag ugnsrostade morötter, rödbetor och pären.

Enkelt. Det jobbigaste är  att skala pären allt annat går som gerschwint. =) 

~L.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar